Dag 14

En sista tvagning i älven vid Bollo. Vi gick en runda och inte en människa syntes till. Hade alla åkt utan att säga farväl till oss?


Nja, utom synhåll för oss hittade vi Sara sovande i en bil och några andra sov i en lavvå. Dessutom var ett gäng ute i båt och fiskade.


Så tog vi då farväl av Sara och Martin vid älven. Våra husbilar och Villes motorcykel började färden mot söder. Det kändes fint och vemodigt att åka ifrån våra vänner . Vi har verkligen haft en fantastisk tid här uppe!!!
Redan i Kautokeino stötte vi på Ville som var nära att få soppatorsk. Mmen när han väl hade fått bensin i tanken for han iväg och  stannade i princip bara för att tanka innan han kom hem till ÖR.
Ja, ett kedjelås som gick av tvingade honom att ringa hem för att få hjälp men då var han redan i Gnosjö. 190 mil på ett och ett halvt dygn!!!! På bilden ser ni honom som en prick på vägen.


Vi tog oss till Kiruna via Karesoando och väl där förenade vi oss med Fidde, Vanessa och Elise uppe på Luosavaaraberget för att äta en sista middag tillsammans. Vi hade en vidunderlig utsikt över Kiruna.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 6

Dag 7

Dag 12