Dag 12


Vi Vaknade klockan 10. Det regnade....
Det fick bli frukost inne i husbilen. Städning i lokalen var fixad men oj oj oj så mycket det var att göra i köket!
Det droppade in människor i omgångar som kom för att hjälpa till.  Vi kände att vi hjort vå del på natten så vi bestämde oss för en utflykt i omgivningen. Robert, Clary, Hubbe o Louie i den ena husbilen o Fidde, Vanessa o Elise i den andra drog i väg till Langelandsfjorden för att bada o se sig om lite. 



Vi hämtade upp lilla familjen Renegård på hotellet o drog till Tirpitzmuseet. Det var ett tyskt slagskepp som stationerades i Altafjorden under andra världskriget. Historien avslutades med att Tirpitz efter flera försök sänktes i Tromsöfjorden med tusentalet av besättningen instängda i skrovet.




Även om det bara var 8-9 grader i luften kände vi för ett bad. Vi åkte till Lathari badplats o där badade Åke o Johnny (bara för  att man ska bada på sommaren)
Så väntade Sara och Martin på oss, Vi skulle ju äta....rester på bidos, myltegrädde o tårta.
Oj va folk det var där minst 30 st små o stora.  Några åt, fler kom och avlöste varandra hela tiden. Folke skulle sova så vi åkte till hotellet sen tillbaka till Sara o Martin men jisses vad folk det är. Nu sitter vi i husbilen, regnet öser ner./Madde


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 6

Dag 7